TUMMYTOX blogs.

Gwenn: „Za měsíc jsem zhubla o jednu konfekční velikost!”

Francouzka Gwenn Lievre, povoláním opatrovatelka a matka 16měsíčního dítěte, není spokojená se změnami své postavy způsobenými těhotenstvím: „Předtím jsem byla dost štíhlá, ale teď mám křivky a velmi jsem přibrala." V důsledku toho Gwenn zápasí s nedostatkem sebedůvěry a výkyvy nálad. Zejména kila navíc ovlivnily Gwenn natolik, že se rozhodla vyhledat pomoc....

image

Přesvědčili ji recenze zákazníků a přírodní složení

Při prohlížení webu a produktů na hubnutí narazila Gwenn na TummyTox a po přečtení tolika vynikajících hodnocení zákazníků se ho rozhodla také vyzkoušet. To, co také Gween popošťouchlo k nákupu jejího prvního produktu TummyTox, byly přírodní ingredience.

Gwenn se vydala na cestu hubnutí s pomocí Carni Fit a Night Burner.

Carni fit je nejčistší L-karnitin na trhu, který pomáhá tělu spalovat více tuků a podporuje hubnutí; Night Burner byl pro Gwenn vynikající volbou, protože se jedná o nápoj na spalování tuků s mnoha dalšími úžasnými účinky: pomáhá kvalitně spát, potlačuje chuť k jídlu a čistí játra.

image

„Za měsíc jsem zhubla o jednu konfekční velikost!“

Velmi nás těší, že Gwennino tělo prošlo proměnou, která se projevila i ve zlepšení její nálady a motivace. První změny se u ní projevily už po 15 dnech! *

Říká, že je během dne méně unavená, s větší chutí se pouští do aktivit a všimla si, že ztratila i část chuti k jídlu, což znamená, že už ji netrápí neustálá touha po mlsání.

Nejzásadnější změnou, kterou si všimla, je, že se nyní může pochlubit elegantně vytvarovaným břichem, má méně tuku a může opět nosit své staré kalhoty! „Je to úžasné!”

Přestože má Gwenn před sebou ještě v plánu zhubnout pár kilo, je odhodlána tento směr udržet. Doufá, že brzy bude pokračovat v tanečních lekcích, takže Tummy Fit je pro ni o to důležitější, protože L-karnitin zvyšuje efektivitu tréninků a pomáhá při regeneraci svalů po tréninku.

„Nemusela jsem velmi zvýšit svou fyzickou aktivitu.”

Gwenn s potěšením konstatuje, že používání TummyTox produktů jí umožnilo mnohem rychleji zhubnout a zbavit se břicha, aniž musela radikálně změnit svůj životní styl nebo výrazně zvýšit svou fyzickou aktivitu.

Kvalitní spánek je nezbytný!

Relaxace a optimální spánek jsou pro pracující maminky nezbytné, ačkoliv se těžko dosahují, proto je každá pomoc užitečná. Naštěstí, díky jedinečné kombinaci rozpustné vlákniny, Garcinii Kambodžské a vitamínu B6 náš nápoj Night Burner s příchutí limetky pomůže potlačit večerní chuť k jídlu, pomůže lépe spát a spálit více tuků.

V kombinaci s nejčistším L-karnitinem na trhu, budeš připravena na stejně úspěšnou proměnu jako Gwenn!

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ NA HUBNUTÍ
-67%
Speciální cena 808 Kč Běžná cena 2 458 Kč
Zobrazit produkt
KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ
-55%
Speciální cena 800 Kč Běžná cena 1 778 Kč
Zobrazit produkt