TUMMYTOX blogs.

„TUMMYTOX je SKUTEČNÁ značka pro SKUTEČNÉ ženy!”

Joanna má 24 let a pracuje jako zdravotní sestra. Kvůli své profesi musí pracovat na směny, což může vyhodit náš organismus z rovnováhy. I když má velmi aktivní práci a snaží se jíst zdravě, tento druh životního stylu má své důsledky. Problém byl pro ni hlavně pocit nafouknutí, nadýmání a otoky nohou.

image

Její problémy jsou minulostí

Joanna nám říká, že i předtím viděla reklamy TummyTox, ale byla skeptická. Když však viděla výrobky zahrnuté v akci v rámci Black Friday, rozhodla se je vyzkoušet: „Co mě opravdu přesvědčilo bylo, že všechny ingredience byly přírodní a vypadalo to jako značka navržená pro skutečné ženy!"

Svěřila se nám, že hledala na internetu produkty, které by jí mohly pomoci, až uviděla naši speciální nabídku: „Reklama byla na ploché bříško a když jsem na ni klikla, uvědomila jsem si, že je to TummyTox. Reklama slibovala odstranění otoků a pomoc s detoxikací těla."

V tomto období už Joanna držela dietu. Za pár let zhubla 15 kg a nyní byla ve fázi udržování. Přesto ji však trápilo nadýmání – a to je něco, s čím jí právě TummyTox mohl pomoci.

Začala s Carni Fit kapslemi a kombinovala je s nápoji Fat Burner Drink a Night Burner Drink. Momentálně se rozhodla vyzkoušet Pure Me Tea. Díky tomuto rituálu jsou její problémy minulostí! O výrobcích psala pozitivně i na svém blogu a doporučila je svým přátelům a známým, kteří byli motivováni poté, co viděli její úžasné výsledky, a proto dodává: „Toto je pro mě také zdroj obrovské motivace!"

„Mnoho značek slibuje nereálné výsledky!"

„Je úžasné, že produkty TummyTox neslibují více než to, co reálně mohou splnit, nedávají falešné naděje a přitom stále skutečné pomáhají!" Ví, že každá žena je jedinečná stejně jako její tělo.

Joanna říká: „TummyTox pomáhá i bez vynaložení extrémního úsilí. Nemá smysl mít vysněné tělo, pokud se nedokážeš ubránit kousku čokolády!"

„V ideálním případě je dělat to nejlepší co můžete aniž abyste se zcela vzdali toho, co si v životě nejvíce užíváte. A to je to, co společnost TummyTox představuje, slibuje a pomáhá nám toho dosáhnout," dodává.

„TummyTox je pomoc pro tvrdohlavý tuk, který prostě nechce zmizet!"

„TummyTox je naším spojencem, ale není náhradou zdravé výživy či životního stylu. Je to další krok, aby se všechny tukové zásoby na našem břichu, stehnech a ramenou konečně ztratili."

Na závěr uvádí: „Je to opravdu velká pomoc a ukazuje se, co je možné i bez náročné fyzické aktivity nebo extrémní diety!"

Následuj její příklad a vyzkoušej tyto produkty!