TUMMYTOX blogs.

Klaudia: „Díky TummyTox se cítím jako bomba energie!”

Ahojte! Jmenuji se Klaudia, mám 19 let a chystám na vysokou školu - chci se stát tou nejlepší učitelkou tance. Jsem šťastný člověk. Ale ještě před nedávnem tomu tak nebylo ...

Tančila jsem, sportovala a milovala život a samu sebe, se svou postavou i váhou jsem byla spokojená. Jediný problém bylo zanícené akné, které mě trápilo už od začátku puberty.

No pak (před dvěma lety) přišla operace slepého střeva a začala jsem lenivět. Neměla jsem chuť nějak se hýbat, sportovat a začala jsem mít trošku nižší sebevědomí.

Dívala jsem se na sebe do zrcadla a samu sebe jsem proklínala, proč jsem to nechala zajít tak daleko. Postavila jsem se na váhu a ta ukazovala 73 kg. Kroutila jsem nad sebou hlavu a vydechla. Ach jeej....

image

Sedla jsem si za počítač a začala vyhledávat nějaké možnosti. Vyhodilo mi velmi mnoho možností a produktů, ale za neskutečně vysoké ceny, a protože jsem studentka, nic z toho nepřicházelo v úvahu.

Když jsem uviděla ty ceny, neváhala jsem

Když jsem uviděla značku TummyTox a ty ceny, neváhala jsem, objednala jsem si Daily Kick a Sleep Tight Tea na hubnutí a Shine Bright medvídki a Beauty Drink na pokožku, nehty a vlasy.

Nejdřív jsem byla v očekávání, jaké účinky budou mít tyto produkty. No zůstala jsem velmi mile překvapená. První výsledky jsem zaznamenala asi tak po 4 dnech *. Samozřejmě přitom i cvičím a upravila jsem si i jídelníček.

* [Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webové stránce. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci nebo léčbě jakéhokoli onemocnění nebo vážné nemoci.]

Za měsíc jsem zhubla 3 kg *

Už asi měsíc užívám produkty, podařilo se mi zhubnout 3 kg * a jsem nad míru spokojená.

image

Produkty TummyTox mě nabili energií. Opravdu pociťuji zlepšení metabolismu, cítím se velmi dobře. Zmírnily mi chuť k jídlu a mám tolik energie, že bych ji uměla rozdávat.

Když vypiju Sleep Tight Tea, mám opravdu kvalitní a efektivní spánek. Probudím se vyspaná, bez stresu, uvolněná a svěží. Nepotřebuji už ani tolik vyspávat jako před tímto produktem. Dokonce s tímto kouzelným čajíkem hubnu i během spánku.

* [Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webové stránce. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci nebo léčbě jakéhokoli onemocnění nebo vážné nemoci.]

Moje pleť se hojí

A moje pokožka září! Na zanícené akné jsem vyzkoušela už opravdu všechno. No odkdy jsem začala používat vitamínových medvídků Shine Bright, nemám slov. Moje pleť se hojí. Zapálené akné se zmírnilo a medvídci posilují i moje vlasy, o které se opravdu poctivě starám.

image

Přítel a rodiče jsou nadšení

Z mého okolí si to první všiml můj přítel a pak rodiče, všichni byli velmi nadšení z toho, kolik mám energie a že jsem začala něco dělat se svým životem a nemarním jen tak svůj čas. Využívám ho už opravdu efektivně a kvalitně. Za co jsem neskutečné vděčná.

image

Cítim se jako bomba energie!

Doporučila bych TummyTox každému, kdo má odhodlání a vášeň změnit své staré JÁ. Každému kdo chce být krásný, milovaný, zdravý, být nabitý dobrou energií a zlepšit své sebevědomí.

Změnila jsem svůj objektivní i subjektivní postoj sama k sobě. Jsem na sebe přísnější, ale také laskavější a silnější. Hlavně už neztrácím svůj cenný čas na hlouposti. Raději udělám něco pozitivního, než bych měla prosedět nebo proležet celý den.

Jsem opravdu nakopnutá a cítím se jako taková bomba energie. Jsem šťastný člověk. A určitě v tom hodlám pokračovat. Nelituji, že jsem si objednala tyto skvělé produkty. Pomocí nich jsem začala zase aktivně sportovat a makat na sobě. Děkuji Vááám

Klaudia, Slovensko