Objev 5 nejlepších z nejlepších produktů pro ploché bříško

Ploché břicho vypadá skvěle na každém a hodí se ke všemu - k džínám a sukním s vysokým pasem, k topům, legínám, bikinám, dokonce i k oversize tričku... Na plochém bříšku je prostě něco tak sexy! Pro mnohé ženy se ovšem zdá, že je to nedosažitelný cíl, bez ohledu na to, kolik diet a cvičení vyzkouší.

image

Jaké jsou hlavní důvody, proč se ti nedaří dosáhnout plochého bříška?

Nejčastějšími viníky toho, že se nemůžeš vejít do svých oblíbených úzkých džínů nebo nejsi spokojená s tím, jak vypadáš z boku, jsou:

  • tuk, který se hromadí v oblasti břicha v důsledku častého sezení a nedostatečně rychlého metabolismu,
  • chutě na jídlo a přejídání se,
  • zadržování vody,
  • hromadění toxinů,
  • pomalé trávení
  • nadýmání.

Ve společnosti TummyTox se věnujeme vývoji vysoce účinných řešení speciálně pro ženy, které čelí těmto mimořádně častým problémům, aby ses mohla opět cítit dobře ve svém těle a dosáhnout svých cílů v oblasti hubnutí rychleji a snadněji!

Jak získat ploché bříško?

Představujeme ti 5 našich bestsellerů na hubnutí, které tě zaručeně zbaví břišního tuku, sníží nadýmání a udrží tvůj hlad pod kontrolou!

Nezapomeň si prohlédnout naše Black Friday akce, slevy a balíčky (a dokonce i dárky zdarma!), aby ses ujistila, že můžeš získat ploché břicho bez zeštíhlení peněženky!

1. 3 v 1 Draining Drink ti pomůže v boji proti zadržování přebytečné vody

Zadržování vody je jednou z hlavních příčin, proč můžeš mít nafouklé břicho a dokonce pocit, že přibíráš, přestože držíš dietu a cvičíš. Odstranění přebytečné vody z těla může mít okamžité výsledky v oblasti hubnutí! Nejenže se budeš cítit lépe, ale tvé břicho bude okamžitě vypadat plošší, a to během několika dní!

TummyTox 3 v 1 Draining Drink je skvělý způsob, jak nastartovat hubnutí, odplavovat toxiny, zlepšit mikrocirkulaci, snížit celulitidu a snížit nadýmání až o 60 % během jednoho týdne!

Rychlé výsledky, snadné použití a lahodná malinová příchuť jsou tři důvody, proč je 3 v 1 Draining Drink jedním z našich bestsellerů pro celkové hubnutí a plošší bříško!

2. Booty Tone zvyšuje spalování tuků na bříšku

Dalším důvodem, proč se ti nedaří shodit tuk z břicha, je, že tvé tělo je naprogramováno pro ukládání tukových zásob. Viscerální (břišní) tuk je nejodolnější. Aby sis vyformovala břicho, musíš naučit své tělo využívat tuk na energii namísto jeho ukládání a spalovat již uložený tuk.

Kapsle TummyTox Booty Tone nejsou určeny pouze k formování hýždí, ale ve skutečnosti pomáhají přeprogramovat tukové buňky tak, aby ukládaly méně tuku tím, že stimulují hormon zvaný adiponektin (známý také jako hormon hubnutí), zabraňují růstu tukových buněk a podporují spalování tuků. Během jednoho měsíce by se tvůj viscerální tuk mohl snížit o 17 %* a tvůj pás by mohl být menší až o 7,5 cm*, což dokazují naše klinické studie.

3. Waist & Leg Shaper se zaměřuje na tvé problémové partie

Zatímco diety a cvičení pomáhají tvému celkovému úbytku hmotnosti, cílené hubnutí zaměřené na tvé nejproblematičtější oblasti, jako jsou stehna a pas, je větší výzvou.

TummyTox Waist & Leg Shaper jsou silné kapsle na spalování tuků s cíleným účinkem, které blokují určité trávicí hormony, aby ti pomohly absorbovat méně kalorií z potravy a optimalizovat metabolismus tuků, čímž urychlí tvé hubnutí a zmenší obvod břicha. Štíhlejší nohy jsou absolutním bonusem!

4. Slim Tummy Caps blokují chuť k jídlu a chutě na sladké

Velkým důvodem, proč většina restriktivních diet selhává a má jojo efekt, je to, že nejsou dlouhodobě udržitelné. Vedou ke kolísání hladiny cukru v krvi, což způsobuje chuť na sladká jídla s vysokým obsahem uhlohydrátů a přejídání se. Chcete-li udržet hubnutí a dosáhnout dlouhodobých výsledků, musíte kontrolovat svůj hlad a chutě!

TummyTox Slim Tummy Caps jsou přírodní přípravky na blokování chuti k jídlu, které obsahují Garcinii Kambodžskou, známou také jako „zázračná přísada na hubnutí!“ 

Slim Tummy Caps pomáhají snižovat pocit hladu a potlačovat chuť k jídlu tím, že udržují hladinu cukru v krvi v rovnováze a zároveň podporují metabolismus, spalují více tuku a dokonce snižují únavu a vyčerpání.

5. Čaje Daily Kick & Sleep Tight zlepšují vaši náladu a výsledky hubnutí

Je důležité zařadit rituály péče o sebe jako součást každé cesty za hubnutím. Pití čaje je jedním z nejoblíbenějších, jelikož je relaxační a se správnými složkami může mít úžasný přínos pro tvé hubnutí. Přísahají na ně dokonce i mnohé celebrity, protože jsou účinné a snadno se zavádějí do každodenní rutiny.

Proto naše čajové duo Daily Kick & Sleep Tight zůstává jedním z nejoblíbenějších produktů pro podporu hubnutí. Vynikající kombinace vyvážených ranních a večerních bylinných čajů pomáhá zvýšit spalování tuků, probudit metabolismus, zlepšit trávení, detoxikovat organismus a pomoci ti relaxovat a pomáhá ti přitom zhubnout víc.

S našimi produkty jsme pomohli více než 800 000 spokojeným zákazníkům změnit své tělo! Podpoř své zeštíhlení břicha jedním z našich 5 nejprodávanějších produktů TummyTox nebo si vyber kombinaci, která ti nejvíc vyhovuje! Všechny tvé produkty fungují samostatně, ale také se navzájem dokonale doplňují, abys dosáhla ještě lepších a rychlejších výsledků!

Produkty pro vás

DETOX & HUBNUTÍ
-57%
Speciální cena 583 Kč Běžná cena 1 363 Kč
Zobrazit produkt