TUMMYTOX blogs.

MANON: KONEČNĚ JSEM ZHUBLA

Manon má dvě práce, což znamená, že je velmi zaneprázdněna a nemá čas na to, aby se opravdu soustředila na své zdraví a pohodu. S výrobky TummyTox se jí podařilo dosáhnout váhy, jakou chtěla, a znovu se cítit výborně. Přečti si její příběh.

image

Prodloužené letní prázdniny

Na začátku října Manon bojovala s problémem, který je Tummy dívkám asi dost známý: jak se zbavit kil navíc, které se nahromadily přes léto.

Léto je sezóna mořských plodů a Manon je zbožňuje! Jelikož ráda sáhne i po sladkostech, jedla hodně palačinek a zmrzliny. To ji přivedlo k vyššímu číslu na váze. Manon říká: „Necítila jsem se dobře, měla jsem problémy, protože mi všechno oblečení bylo najednou těsné."

TummyTox, pomoc!

Na sociálních sítích našla TummyTox a rozhodla se, že ho zkusí. Začátkem loňského podzimu začala hubnout s TummyTox a dosáhla výjimečných výsledků!

Podívej se na její úžasnou proměnu

Zhubla 4 kila *!

„Můj obvod pasu se zmenšil o celé 3 cm! *“

image

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

Cítila jsem se super!

Podzim i zima jsou těžké, ze všech stran na nás číhají viry. Manon může být velmi ráda za TummyTox, protože „navzdory chladnému počasí a dešti jsem neonemocněla a to je skvělé! První účinky jsem pocítila velmi rychle. Cítila jsem se lehčeji, byla jsem motivována a rozhodnutá."

S Night Burner Drinkem spím jako dítě

S Night Burner Drinkem přemohla nespavost. „Měla jsem neklidný spánek, stále jsem se budila. Night Burner se postaral o to, že znovu spím jak miminko." Nyní je Night Burner součástí jejího každodenního života.

Její oblíbenci? Tummy čaje!

„Zbožňuji čaje," říká Manon, která již vyzkoušela kdejaké čaje na hubnutí a detox, ale nic jí nepomáhalo. O Tummy čajích říká, že jsou superchutné a, co je ještě lepší, s nimi konečně zhubla.

Jdi v Manoniných stopách a využij super slevu na skvělé Tummy čaje.