TUMMYTOX blogs.

Sára: „Mám ploché břicho jako už dlouho ne!”

Jmenuji se Sára Mottlová a je mi 18 let a momentálně studuji zdravotnickou školu.
Vždy jsem měla největší problém s nafouklým břichem. Nemám vyloženě hubené nohy, nikdy jsem neměla, ani úzké paže, ale nic z toho mi tak extra nevadilo. Můj problém bylo břicho. Mám úzké boky, což dělalo dojem, že zezadu vypadám jako hubená, ale z boku jako bych byla tak ve 3. měsíci těhotenství.

image

„Začala jsem mít problémy se sebevědomím.”

Do 16ti let jsem byla hubená. Po nástupu na střední školu jsem důsledkem všech okolností a stresu začala přibírat, rožšiřovaly se mi už tak ne hubené nohy a zvyšovala se váha. Když jsem se v 18 letech dostala na něco okolo 70 kilo, začala jsem to řešit daleko více. Kvůli onemocnění kyčlí jsem zvýšenou váhou začala mít problémy a i ortoped mi doporučil snížení hmotnosti. V určité fázi, když jsem začala vnímat změny na postavě, jsem si řekla, že pořád vlastně ještě dospívám a že přeci jen, nemít v 18 letech dětskou postavu nebude nic špatného. Bohužel to přesáhlo hranice.
Začala jsem mít problémy se sebevědomím. Nikdy jsem ho neměla vysoké a celý život se víceméně podceňuji, no a když jsem začala vnímat čím dál větší nedostatky své postavy, začalo to být ještě horší. Nikdo mi nikdy napřímo neřekl, že bych měla zhubnout nebo tak něco, ale věděla jsem, že moje postava bude horší a horší a brzy už si nikdo servítky brát nebude. Svého času jsem se začala stydět i před svým přítelem, se kterým jsem od doby, kdy jsem ještě měla postavu mnohem lepší. Začala jsem nosit o číslo větší trička, džíny s vysokým pasem a všelijak se snažila zamaskovat břicho.

TummyTox koupila díky pozitivním recenzím zákazníků

TummyTox reklamy jsem sledovala delší dobu na facebooku. Po pár pokusech jsem neměla v tyhle produkty už důvěru, ale objevila jsem velmi pozitivní reakce uživatelů, díky kterým jsem nad tím začala velmi uvažovat. Díky spoustě volného času během aktuálního nouzového stavu, jsem se rozhodla, že nyní udělám něco se svou postavou a změním nadobro životsprávu. Začala jsem jíst zdravěji, cvičit a více chodit na procházky a pak mě napadlo, že dám poslední šanci tomuto stylu produktů. Otevřela jsem facebook a hned mi vyjela reklama na akci na tummytox.cz. Tak jsem se podívala a vybrala dva produkty, co se mi líbily, neměla jsem tušení,co bych měla vyzkoušet.
Je to 2 týdny co užívám Slimbiotics a Flat Tummy Caps. Užívám jednu tabletku FTC 30 minut před snídaní, druhou 30 minut před obědem a večer jednu Slimbiotics. O to víc mě překvapují výsledky.

Některé informace a obrázky na této stránce mohou odkazovat na starší verzi tohoto produktu. Vyzkoušejte nyní novou a vylepšenou verzi!

„Vůbec jsem nepociťovala hlad!”

První změny jsem cítila po pár dnech, ve smyslu „zevnitř”. Neměla jsem vůbec hlad po ránu, začala jsem jíst mnohem méně, než dřív a taky mezi jednotlivými jídly musela být vetší pauza, měla jsem pořád pocit sytosti. Dala jsem si k obědu kolem jedné hodiny polévku a na druhé jídlo jsem si dopřála až v šest hodin, vůbec jsem hlad mezitím necítila. Fyzickou změnu jsem překvapivě zaznamenala asi osmý nebo devátý den. A to když jsem ráno vlezla na váhu a zjistila, že po týdnu mám dole skoro kilo a půl. Podívala jsem se z boku do zrcadla a zjistila, že mám ploché břicho jako už dlouho ne. Přes den se samozřejmě po jídle zase trochu nafoukne, ale váha se drží po celý den stejná a každé ráno mám zase o něco míň.  Jsem nadšená! Konečně nemám nafouklé břicho, po ránu je vyloženě ploché!

Flat Tummy tobolky ji pomohly překonat častý pocit hladu a zrychlily metabolismu.

Jím mnohem méně, méně často a nemám takové chutě na něco nezdravého jako dříve. Jsem velmi netrpělivá a hodně mých diet skončilo na tom, že jsem neviděla výsledky brzy a tak mě to nebavilo. Díky rychlým výsledkům při užívání tobolek jsem nadšená a mám poprvé pocit, že to má nějaký význam – tutíž se mnohem víc snažím neujíždět do nezdravých jídel, abych nepokazila větší a větší pokroky. Raději si dám něco zdravého, s pocitem že pomáhám své „vysněné” postavě. Další změnou je zrychlený metabolismus, dříve byl hrozně pomalý. Začínám se pomalu cítit o něco lépe, seběvědoměji, mám mnohem lepší náladu.

„Cítím lépe po psychické i fyzické stránce o 100 %”

Jsem ráda,že jsem se rozhodla dát šanci právě TummyTox. Pár lidí z mého okolí co viděli fotky, které jsem jim poslala, jsou nadšení a zvažují vyzkoušení produktů také. Jsem nadšená, že k dosažení změn postavy se nemusím vůbec tak omezovat jak jsem si vždy myslela. Každý druhý den cvičím cca půl hodinky, půl hodinky trávím na procházce a omezila jsem sladké a tučné věci, což pro mě nebyl takový problém. S klidem si dám třeba kousek koláče, nebo tak nečeho, protože vím, že díky TummyToxu nemusím mít výčitky. :)

Za mě velká spokojenost a doporučení!

Některé informace a obrázky na této stránce mohou odkazovat na starší verzi tohoto produktu. Vyzkoušejte nyní novou a vylepšenou verzi!