TUMMYTOX blogs.

„Jsem na dobré cestě ke svému vysněnému tělu”

Jako mnozí z nás, Sarah pracuje v kanceláři a většinu dne tráví vsedě za stolem. A jako mnoho z nás, i ona si začala všímat dopadů, které má její sedává práce a životní styl ...

image

 „Necítila jsem se dobře v bikinách”

„Mám více a více celulitidy, moje zažívání se zhoršuje a cítím se pořád nafouklá. Představa, že bych měla nosit třeba bikini mě vyloženě děsila.” Sarah se rozhodla, že bude hledat řešení online. „Našla jsem TummyTox na Instagramu a s tím i spoustu pozitivních recenzí.  Doufala jsem, že když to zafungovalo pro všechny, bude to fungovat i pro mě!”

„Byla jsem nadšená z mého rozhodnutí”

Pořídila si Booty Tone, Draining Drink INTENSE Slimming Gel. „Kontaktovala jsem TummyTox, abych věděla jak co možná nejlépe užívat tyto produkty a zjistila jsem, že první by měl být Draining Drink INTENSE pro detox celého těla vyplavení přebytečné vody.”

Po absolvování kúry Draining Drink INTENSE bylo její tělo připravené na další krok. „Poté co jsem se zbavila pocity nafouklosti a otoků, byl čas na Booty Tone a Slimming Gel – chtěla jsem ploché bříško a kůži bez celulitidy.” 

Co se stalo za 10 dní?

Nemohla tomu věřit: „Už po 10 dnech užívání Draining Drink Intense jsem si všimla prvních rozdílů! Moje celulitida se o dost zmenšila, moje zažívání se zlepšilo a už se necítím nafouklá.” Pokračovala s Booty Tone a Slimming Gel a dostala kýžené výsledky!

A co si nejvíce oblíbila? „Slimming Gel je mým věrným společníkem, bez něj se nehnu z domu. Je to naprostá nutnost v mém boji proti pomerančové kůži. Nanesení je snadné, vstřebává se velice rychle a i hezky voní. Jsem na dobré cestě k mému vysněnému tělu!”