TUMMYTOX blogs.

Veronika přijala VÝZVU OD TUMMYTOX – vyhrála štíhlou postavu a DOBRÝ POCIT ze sebe samé

„Váha nikdy neměla na můj život velký vliv. Nezabývala jsem se tím, co si o mně myslí ostatní, protože jsem se ve své kůži cítila dobře a byla jsem se sebou spokojená" – svěřila se nám Veronika.

Zlomovým bodem byl podle ní den, kdy její váha ukázala 70 kilo.„V zrcadle jsem najednou uviděla těch 15 kilo navíc a to mi sebralo dech." Veronika není příliš vysoká a vždy byla drobnější postavy, proto když si uvědomila, co se stalo, byla šokovaná. Jak se to mohlo stát, kdy a jak je možné , že se najednou nevejdu do… ničeho?!" panikařila.

image

Osobní problémy a stres = emocionální přejídání

„Mám skoro tříletého syna Jakuba – pořádného snílka – a pětiletou Amálii,“ říká Veronika. Nadváha se objevila spolu s osobními problémy„Jak to už v životě bývá, objevily se problémy ve vztahu a zdravotní potíže." Veroničina dcera se narodila se srdeční vadou a obětavá máma musela s dcerkou zůstat doma, dokud se její zdraví nezlepší. „Boj o to, aby Amálie opět dýchala samostatně a ne přes umělou trubičku, časté pobyty v nemocnici… a já jsem si začala kompenzovat stres jídlem." Návrat k bývalé postavě byl podle Veroniky cestou k získání ztracené rovnováhy a radosti.

Veronika přijala výzvu od TummyTox

Máma dvou dětí je také aktivní na sociálních sítích. „Někde na Instagramu jsem zahlédla: Přijmi TUMMYTOX VÝZVU. Rozhodla jsem se ji přijmout, protože jsem věděla, že nemám co ztratit a mohu zpět získat samu sebe. Dá se říci, že TummyTox mi spadl z nebe… a z Instagramu,“ vtipkuje Veronika.

Přihlásila se do výzvy, kterou organizoval TummyTox, a začala držet dietu, kterou vytvořili naši výživoví specialisté. Vzala si k srdci i naše rady ohledně zdraví.„Nebylo to snadné, protože, jak se ukázalo, příliš jsem si zvykla na sladkosti,rychlé občerstvení a hlavně velké porce. Uvědomila jsem si to až tehdy, když jsem začala měnit své stravovací návyky."

Veronika: „Po několika týdnech váha ukázala -10kg!"

Po pár dnech od zahájení výzvy se Veronika rozhodla užívat navíc i produkty od TummyTox. „Objednala jsem si je, když jsem si uvědomila, že dieta začíná fungovat, cítila jsem se lépe, lehčeji, tak proč tomu ještě více nepomoci?" vysvětluje.

„Objednala jsem si balíček čajů, které se ukázaly jako super výpomoc – hubla jsem stejně, ale cítila jsem se úplně jinak.“ Veronika hovoří o výhodách pití čajů DailyKick a SleepTight„Bylo pro mě snazší vstát z postele, lépe jsem usínala, byla jsem plná energie a cvičení bylo najednou snadnější a příjemnější. Můj žaludek se i přes poměrně nízkému úbytku hmotnosti zmenšil a ze dne na den jsem se cítila lépe a lépe.“

Přírodní řešení a komplexní péče o tělo jsou hodnoty blízké jak týmu TummyTox, tak i Veronice – „Výrobky se mi líbily, protože při nich nehrozily žádné vedlejší účinky."

Jaké byly výsledky?

„S výrobky a radami TummyTox jsem za 10 týdnů zhubla 10kg." Veronika začala s čaji a pak přidala dva produkty podporující metabolismus a zefektivňující fyzickou aktivituFat Burner Drink a Carni Fit.„TummyTox mi pomohl nejen svými produkty, ale i každodenní motivací. Stává se, že nás něco potká právě v tom nejideálnějším čase a na nejideálnějším místě. Pro mě to byl právě TummyTox."

Návrat na cestu zdravého životního stylu

„TummyTox mi připomněl, že nesmím sama sebe zanedbávat a uprostřed každodenních větších či menších starostí nesmím zapomínat na sebe a své zdraví, a tyto myšlenky se snažím dále předávat jiným ženám a dívkám.“

„Udržuji zdravý způsob života, přestože se občas neudržím a dám si něco, po čem toužím, stále pamatuji na vyváženost a míru. Jasně, nebylo to snadné. Byly i chvíle, kdy jsem chtěla sníst… všechno! Ale najednou přišla myšlenka – Počkat, počkat…, řídíš se dietou z emailů, piješ dostatek vody, užíváš doplňky od TummyTox, jíš zdravěji a cítíš se lépe… Chceš to všechno teď zahodit? – Ne! Nikdy!"

Účast v TummyTox výzvě Veronice pomohla získat zdravé stravovací návyky, které si stále udržuje. „Mám pevnější vůli, díky tomu mám kontrolu nad tím, jak a co jím. A když jednoho dne přece jen neodolám, vím, že na druhý den si dám zase lehčí jídla – nazývám to „kalorický detox“.“

„Získala jsem zpátky samu sebe"

Zeptali jsme se Veroniky na to, jak zkušenost s TummyTox ovlivnila její život a zda vidí nějaké dlouhodobé účinky. Věříme, že její slova mohou motivovat a být inspirací pro mnoho dívek, které bojují s podobnými problémy jako ona:

„Především jsem získala zpět samu sebe. Připomněla jsem si, kdo jsem. Stále to opakuji, žádná z nás není jen máma, žena v domácnosti. Jsem ŽENA! A musím se cítím dobře sama se sebou, ve vlastní kůži a pamatovat, že tělo je mou svatyní a chci mu dopřát jen to nejlepší. Vrátilo se mi sebevědomí, úsměv a sexappeal, který na chvíli někam zmizel, protože jsem se už ve svém těle necítila dobře. Mám se ráda taková, jak jsem."

Carni Fit jsou nyní pod jménem Tummy Fit! Stejné složení i stejné výhody zůstavají!

Vyzkoušej to, co Veronika

Veronice při její přeměně pomohli nejprve čaje DailyKick a SleepTight, které očistili a zregenerovali její tělo, a pak nápoj Fat Burner Drink a kapsle Carni Fit. My TummyTox dívky věříme, že každá žena si zaslouží přírodní a komplexní péči, proto je čajové duo Daily Kick & Sleep Tight nyní za speciální cenu. Tyto čaje za 20 dní a 20 nocí restartují tvé tělo, důkladně ho očistí a posílí a nastartují metabolismus. Vyzkoušej je sama a přesvěč se, jak je to jednoduché!

Fat Burner Drink je nápoj na bázi přírodních rostlinných extraktů, který podporuje funkci metabolismu v klidu, ale zároveň zlepšuje účinnost cvičení.

Carni Fit je nejčistší forma L-karnitinu na trhu, která pomáhá měnit tuk na energii a zrychluje spalování tukové tkáně a regeneraci svalstva.

Produkty pro vás

DETOX & TRÁVENÍ
-40%
Speciální cena 439 Kč Běžná cena 731 Kč
Zobrazit produkt