TUMMYTOX blogs.

VIOLETA: „Splnil se mi sen - zhubla jsem!

Zadržování vody, nepravidelná strava, menopauza a mnoho dalších věcí může mít vliv na hmotnost, náladu a sebevědomí žen. Známe tento příběh, někteří ho dokonce mohou žít. Představím vám osobu, která byla zpočátku velmi skeptická vůči našim výrobkům, ale po jejich vyzkoušení z nich byla velmi nadšená!

image

Moje cesta k TummyTox

Violeta je 48letá dáma a její příběh, stejně jako mnoho jiných, popisuje poměrně obtížnou cestu v boji s nadváhou a sebevědomím.

„Jmenuji se Violeta a je mi 48. Nejprve musím zmínit, že mám hypotyreózu (nadprodukci hormonů štítné žlázy), trpím nespavostí a jsem v menopauze. Po mnoho let jsem zápasila s nepříznivým trávením a zadržováním vody. Poté, co jsem byla léčena pro výše uvedené problémy, jsem přibrala několik kilogramů.”

Neúspěšné pokusy o hubnutí

„V první fázi jsem vyzkoušela různé přísné diety ... avšak neúspěšně. Vyzkoušela jsem výživové doplňky, abych z těla dostala přebytečnou vodu. To však nakonec ovlivnilo mé ledviny. Byla jsem úplně zoufalá.”

Můžu poděkovat TummyTox za to, že jsem se našla

„Na podzim roku 2017 se moje dcera setkala s TummyTox na internetu. Objednala mi čaje na den a noc. Po několika dnech jsem si všimla snížení chuti k jídlu, pravidelného trávení a klidného spánku. Samozřejmě jsem tolik netoužila po jídle a nejedla jsem tolik jako předtím. Konečně se mi podařilo zbavit tvrdohlavých kilogramů navíc.”

Vždy věrná růžové

„V posledních 2 letech jsem vyzkoušela několik produktů TummyTox a jsem plně spokojena s účinky, které vidím s jejich pomocí. Pro svou vděčnost jsem doporučila produkty TummyTox přátelům a rozhodla se podělit o své zkušenosti i s ostatními.”