TUMMYTOX blogs.

Tajemství vyvážených hormonů štítné žlázy

Jako žena jsi to už pravděpodobně někdy slyšela: „Po třicítce je přirozené přibrat“ a „po těhotenství už tělo není nikdy takové, jako předtím“ nebo „je nemožné udržet si postavu jako ve dvaceti po celý život“...ale tyto příběhy mají i druhou stránku. Návrat k menší velikosti není „mission impossible“. 

image

Tvoje štítná žláza potřebuje podporu!

Pokud jíš stále stejně a tvoje fyzická aktivita se nezměnila, ale tvoje hmotnost se zvýšila, může být na vině štítná žláza. Nemusí to být nutně vážné, znamená to jen, že se štítná žláza mohla trochu zpomalit. 

Jak to souvisí s přibíráním?

Štítná žláza je orgán ve tvaru motýla, který se nachází pod hrtanem. Hraje klíčovou roli při spotřebě kalorií. Štítná žláza je klíčová pro metabolismus, ovlivňuje mnoho dalších tělesných funkcí a řídí množství energie, které vydáváme. Když se štítná žláza zpomalí, mohou se zpomalit i všechny tyto procesy, včetně spalování tuků. 

Co se stím dá dělat?

Nejčastějšími příčinami nedostatečné činnosti štítné žlázy jsou stres a nedostatek základních živin. Proto doporučujeme vyzkoušet některé metody zmírnění stresu, které ti pomohou zmírnit příznaky.

Nemusí to být zrovna jóga nebo meditace, i když to jsou dva velmi dobré způsoby relaxace. Existuje mnoho způsobů, jak dopřát mozku odpočinek: procházka v přírodě, četba knihy, poslech hudby, setkání s přáteli, relaxační masáž...

Našla jsi džíny, které ti nesedí..

Nyní stojíš před rozhodnutím: zůstat v přesvědčení, že se s tím nedá nic dělat, nebo převzít zpět kontrolu nad svým životem.

Pokud jsi si vybrala druhou možnost, pravděpodobně jsi si položila otázku: „Jak to mám udělat?“ Pro začátek je třeba stimulovat štítnou žlázu. Naštěstí jsme našli zcela přirozený způsob, jak toho dosáhnout.

Thyroid Balance - pro štítnou žlázu v top formě

Pokud jde o nejdůležitější živiny pro dobrou funkci štítné žlázy, Thyroid Balance obsahuje vše. 

Kapsle obsahují aminokyselinu L-tyrosin, chluhu bublinatou (dobrý zdroj jódu), klanoprašku čínskou a bazalku posvátnou pro účinnější úlevu od stresu. Extrakt z pryskyřice guggul zajišťuje optimální rovnováhu hormonů štítné žlázy a podporuje vstřebávání jódu. Přidali jsme také důležité minerály, jako je zinek, selen a mangan. 

Ujisti se, že je tvoje štítná žláza v perfektní kondici díky přípravku Thyroid Balance!

Produkty pro vás

HUBNUTÍ
-60%
Speciální cena 483 Kč Běžná cena 1 219 Kč
Zobrazit produkt