TUMMYTOX blogs.

Tohle teď potřebuje každá žena!

Ana je chorvatská blogerka, co dlouhá léta používá produkty TummyTox. Za nemalou dobu užívání si oblíbila čaje této značky.

Nedávno se rozhodla vyzkoušet náš nový Matcha čaj v kombinaci s dalšími dvěma výrobky. Věří, že tyto přípravky by měla užívat každá moderní žena, aby zůstala zdravá, plná energie a měla štíhlou linii!

Vzhledem k situaci, že většina z nás musí být právě teď doma, je nesmírně důležité věnovat zvláštní pozornost našemu zdraví a kondici!


image

Zkoušela jsem produkty TummyTox během uplynulých dvou let a mezi mé oblíbence jednoznačně patří Daily Kick a Sleep Tight čaje, které pomáhají s zažíváním a detoxem těla. Když se objevil čaj Matcha tea na stránkách TummyTox, neváhala jsem a přidala jej do mého jídelníčku.

Matcha čaj funguje skvěle ve spojení s zmíněnými dvěma produkty z Women’s essentials bundle. Dohromady tuto kombinaci považuji za každodenní základ pro každou ženu. Tyto výrobky pomohou vašemu organismu čelit únavě a stresu. Lepší výsledky může ještě zajistit čvičení.

image

Matcha čaj

TummyTox Matcha Tea je 100% organický ceromony-grade čaj, připravený z těch nejlepších ručně sbíraných čajových lístků a namletých tradičně mlýnskými kameny v Japonsku. Výsledkem tohoto procesu je výrazně zelená barva.

Tento čaj přibyl do mé denní rutiny, připravený s trochou mandlové mléka a současně nahradil kávu, kterou jsem většinou pila po obědě. Prášek Matcha je bohatý na antioxidanty, avšak neobsahuje kofein. Také mimo jiné obsahuje mnoho vitamínů a minerálů, které pomahájí čistit tělo a pleť. Vše tak napomáhá regeneraci.

image

Multivitamínoví mevídci 

Také jsem zkusila oblíbené Multivitamínové medvídky.  Tito medvíci obsahují zásadní vitamíny a minerály. Vždycky jich mám pár u sebe - chutnají skvěle a jsou super, když člověk chce něco na zub.

Obsahují všechny důležité vitamíny a minerály, nutné pro silnou imunitu a dostatek energie během celého dne. Mnoho z nás poslední dobou trpí kvůli nedostatku energie a chronickou únavou a tito medvícci jsou jednoznačně skvělou volbou jak pomoci našemu organismu.

image

Carni Fit

I v těchto krizových situacích musíš být ve střehu ohledně své kondice a štíhlé postavy! Zapoj Carni Fit do své každodenní rutiny při cvičení, pro rychlejší výsledky

Carni Fit je kompletně založen na čistém L-Carnitinu přírodnímu extraktu Guarany s kofeinem. Tato kombinace pomáhá stimulovat proces hubnutí.

Současně ale také pomáhá s únavou. Během i po cvičení se budeš cítit plná energie a budeš schopna plnit své povinnosti lépe!

image

Speciální nabídka od Any!

Využij super nabídky a pořiď si sadu Women’s essential pro Tvé zdraví, silnou imunutu a kondici za super cenu!