TUMMYTOX blogs.

Toto je nejlepší duo čajů na hubnutí

Pokud jsi jedna z těch, které milují čaje, a navíc by si chtěla ploché bříško bez přebytečného tuku a pocitu nafouklosti, pak je právě toto ta nejlepší volba pro tebe! Naše čaje Daily Kick & Sleep Tight nejsou jen lahodné, ale navíc opravdu fungují. Dovol, abychom ti vysvětlili, proč jsou tou nejlepší kombinací čajů na hubnutí…

image

Pokud chceme přinutit tělo spalovat tuk, musíme ho nejprve očistit 

Naše čaje jsou skvělou kombinací složek pro detoxikaci a spalování tuku. A proto jsou prostě nejlepší kombinací na hubnutí. Jak vlastně fungují?

Sleep Tight Tea očistí tvé tělo během noci, aby ses ráno probudila svěží a připravená na spalování tuku.

No a ráno přichází na scénu Daily Kick Tea, který ti dodá energii a spaluje tuk během dne. A ne, není to žádné sci-fi, Daily Kick a Sleep Tight obsahují složky, které tohle opravdu umožňují!

Zelený čaj pomáhá hubnout

Nejdůležitější složkou v čaji Daily Kick je zelený čaj. Několik studií prokázalo, že flavanoidy a kofein v zeleném čaji zvyšují oxidaci tuku a zlepšují aktivitu inzulínu. Podle jedné studie ti, kteří konzumovali zelený čaj, zhubli průměrně 1,5 kg za 12 týdnů, aniž by změnili stravovací návyky.

Mění tukové zásoby na energii

Mix zeleného čaje, kopřivy, fenyklu, pampelišky a kmínu v čaji Daily Kick dodává energii, eliminuje nadýmání a posiluje metabolismus. Kromě zeleného čaje je důležitou složkou pampeliška. Ta pomáhá vylučovat z těla toxiny a přebytečnou vodu, která způsobuje, že vypadáme „objemnější" než ve skutečnosti jsme. Díky kombinaci se zeleným čajem spaluje tuk a mění jej na energii!

Odpočiň si a spi jako miminko

Cítíš, že v poslední době špatně spíš? Jak ses cítila dnes ráno? Vyčerpaně, malátně a bez nálady? Unavený není jen tvůj mozek a tělo, ale cítí se tak i tvé tukové buňky! Super ingredience v čaji Sleep Tight (pomerančová kůra, máta, citrónová tráva, meduňka a chmel) tvému tělu pomohou se v noci dobře zrelaxovat a připraví tě na nový den – bez stresu. I tvé tělo potřebuje být připraveno na nové kolo spalování tuku!

Chmel není jen v pivu

Cítíš se i ty lépe a uvolněnější, když vypiješ pivo? Za to nemůže jen alkohol, ve skutečnosti hlavní složkou piva, která nás uvolňuje, je chmel. A ten se nachází také v našem čaji Sleep Tight! Chmel je výborný na relaxaci, snižování stresu a přirozeně kvalitnější spánek!

Kouzelná máta

Další důležitou složkou čaje Sleep Tight máta peprná. Pomáhá regenerovat tělo přes noc a podporuje také proces nočního spalování tuku. S její pomocí se tělo zcela uvolní a ty se vyspíš do růžova. Ráno budeš připravena pro efektivní hubnutí.

Nejlepší duo čajů pro dokonale účinné hubnutí Daily Kick a Sleep Tight obsahuje pečlivě vybrané přírodní ingredience, které ti pomohou dosahovat tvých cílů. S nimi si pročistíš tělo, zbavíš se nadýmání a nadváhy. Jsou dokonale přírodní a můžeš je užívat jak dlouho chceš – pro to, abys dostala svoje tělo zpět do formy, nebo aby sis udržela svou TOP štíhlou linii. Ty rozhoduješ!

Nejlepší čaje na hubnutí si můžeš objednat ZDE!


Produkty pro vás

DETOX & TRÁVENÍ
-40%
Speciální cena 439 Kč Běžná cena 731 Kč
Zobrazit produkt