TUMMYTOX blogs.

Tuk mizí a mizí …a mizí!

L-karnitin je velmi známý spalovač tuku – jeho popularita roste, protože pomáhá dívkám po celém světě dostat se do formy. Ale co, pokud chcete výsledky hodin a hodin cvičení, bez hodin a hodin cvičení? I zde dokáže L-karnitin výborně pomoci – ale sám o sobě možná nebude stačit.

image

Uvědomujeme si, že většina z nás nemá hodiny a hodiny na to, aby makala na své postavě v posilovně. Takže, je třeba vymyslet něco, pro dívky, jak jsme my. A to něco je Carni Fit! Kromě L-karnitinu totiž obsahuje i vysoce kvalitní extrakt z guarany, který aktivuje spalování tuku a prodlužuje jeho trvání, a hořčík, který pomáhá svalům uvolnit se a regenerovat.

Ok, tak k čemu L-Karnitin tedy je?

Je to esenciální aminokyselina, která má 3 zvláštní důležité funkce:

  • Funguje jako jakýsi „kamion", který převáží mastné kyseliny do mitochondrií, kde se jako palivo využívají pro tvorbu energie.
  • Zpomaluje tvorbu kyseliny mléčné – to je ta věc, která způsobuje, že se cvičením unavíme.
  • Redukuje tvorbu metabolického odpadu během cvičení – to znamená, že můžeš cvičit déle a zregenerovat se rychleji.
  • Na výrobu našeho produktu Carni Fit jsme vybrali jen to nejlepší z nejlepšího – nejčistší formu L-karnitinu na světě, která pochází ze Švýcarska a zaručeně tě ohromí.

Guarana – amazonský termospalovač tuku

Plod guarany je malé směšné ovoce, které vypadá trošku jako lidské oko. Ale co je zajímavější, obsahuje množství přírodních látek, které posilují metabolismus: kofein, theofylin a teobromin. Jsou také bohaté na antioxidanty, které chrání organismus před volnými radikály, a tím zpomalují proces stárnutí. Uhuu, zůstaneme navždy mladé!

Carni Fit

Kapsle Carni Fit jsou navrženy speciálně pro ženy. Studie ukázaly, že dokáže spalovat o 16% více tuku a pomáhá hubnout 5krát rychleji! To znamená, že s 20minutovým cvičením můžeš dosáhnout výsledků 100minutové makačky! A nejen to, Carni Fit zajistí, že procesy spalování tuku v těle budou působit i po tom, co docvičíš.

S Carni Fit kapslemi k plochému bříšku a fit stehnám!

 

Dá se to ještě rychleji? Dá! S novými Carni Max Shots! 

Nejčistší l-karnitin v ještě koncentrovanější formě v 10 ml lahvičkách s extra rychlým vstřebáváním.

Vyzkoušej je ještě teď!