TUMMYTOX blogs.

TummyTox přesáhl mé očekávání

Aneta má těžkou práci – na první pohled sice vypadá křehce, každý den však tvrdě pracuje ve skladišti. Jelikož je její práce náročná, rychle se unaví a je zcela bez energie.„Proto si dám k snědku něco kalorického, třeba čokoládu. Pak přijdu vyčerpaná domů, a rovnou si lehám před televizi a jím další nezdravá jídla.” Co následovalo?

image

„Věděla jsem, že mé tělo potřebuje detox”

Přes svou poměrně fyzicky náročnou práci začala přibírat.„Velmi často jsem se cítila nafoukle. Pak jsem si všimla, že se mi podprsenky a ponožky zařezávají do kůže více než obvykle.“ Byla to obávaná zadržovaná voda.

 Aneta také chtěla očistit své tělo od toxinů.„Vzhledem k tomu, že jsem ohledně svého životního stylu nedělala vždy ta správná rozhodnutí, byla jsem si zcela jistá, že moje tělo potřebuje kvalitní detoxikaci.“Proto začala na internetu pročítat články o detoxu.

„Narazila jsem na TummyTox. Přečetla jsem si super recenze a pomyslela si, proč ne? Byla tam záruka vrácení peněz, takže jsem neměla co ztratit.“ A výsledky?

Aneta byla překvapená

„Musím přiznat, že jsem byl nejprve skeptická. Nečekala jsem moc. Byla jsem však překvapená! Po jednom týdnu užívání Draining Drinku byla přebytečná voda pryč!“ Aneta byla naprosto nadšená, že má opět ploché bříško.„Cítím se mnohem lehčí. Když máte 1 kg vody navíc je to stejný pocit jako nosit nejméně 2 kg břemeno.“

Vzhledem k tomu, že je obvykle příliš unavená na to, aby po práci chodila do posilovny, začala během dne užívat nápoj Fat Burner Drink.„Četla jsem, že po 20 minutách cvičení s nápojem Fat Burner Drink získáte výsledky 100minutového tréninku a řekla jsem si, že při mé práci, je to jako týden cvičení během jednoho dne,“ směje se Aneta.

„Jsem teď nový člověk!”

Výsledky byly vidět tak rychle, že Aneta získala i dodatečnou motivaci.„To mě přimělo udělat víc. Začala jsem se více všímat, co jím a nyní jsem celkově v mnohem lepším stavu.“ Na závěr dodává: „Doporučuji TummyTox každé dívce, která bojuje s nadváhou, nízkou hladinou energie a nemá potřebnou motivaci. Podívej se na mě, jsem teď zcela nový člověk!“


Nápoj Draning Drink s účinnými rostlinnými složkami obnovuje fungování lymfatického systému a nastartuje normální odvodnění těla. Zvyšuje vylučování přebytečné vody a toxinů z těla, snižuje oteklost, nadýmání a celulitidu.

Fat Burner Drink působí jako aktivní spalovač tuků, který přirozeně zvyšuje tělesnou teplotu a urychluje spalování tuků. Obsahuje 100% čistou formu L-karnitinu, která využívá tělesný tuk jako energii. Cvičení bude snazší a tělo bude spalovat tuky i během odpočinku.