TUMMYTOX blogs.

Ať už svobodná nebo zadaná... Nechej se na Valentýna rozmazlit!

Valentýn se pomalu blíží... ale bez ohledu na to, zda je člověk single nebo ve vztahu, je důležité, aby tento den prožil v lásce sám se sebou!

A co tím máme na mysli? Čti dál...

image

Všichni víme, jak krásné to může být, když strávíme tento den s osobou, kterou milujeme, a jak depresivní to může být, pokud jsme v ten den sami.

Proto letos otočme karty. Na tohoto Valentýna se do sebe zamiluj! Dopřej si nezapomenutelné chvilky, hýčkej se, dopřej si věci, na které běžně nemáš čas! I přesto, že Valenýn letos připadá na pondělí, celý víkend si můžeš rezervovat jen pro sebe.

Začni oblíbenou snídaní, dopřej si ji v posteli nebo na gauči před oblíbeným seriálem. Připrav si relaxační koupel nebo sprchu, zapal vonné svíčky, dopřej svému tělu zkrášlovací kúru, kterou kvůli nedostatku času běžně a pravidelně vynecháváš.

Udělej si krátkou procházku bez ohledu na počasí, udělej něco dobrého pro své tělo, běž do přírody, relaxuj, dýchej čerstvý vzduch!

image

Napiš si milostný dopis! Přiznej si, jak skvělá opravdu jsi. Napiš na papír všechno, co na sobě máš ráda a proč jsi na sebe hrdá!

Pokud máš v sobě tolik lásky, že se o ni musíš podělit s ostatními, ale nemáš partnera, zavolej mámě nebo nejlepší kamarádce, věnuj jim květiny nebo nějaký malý dárek pozornosti. Ukaž jim, jak ti na nich záleží - šiř lásku!

Ale dej nejvíce lásky sobě, naším heslem TummyTox je Zamilovaná do svého těla, Zamilovaná do svého života... a to opravdu chceme! Chceme, abys byla zamilovaná hlavně do sebe, protože jsi jedinečná, krásná, moudrá, silná a chceme aby sis to uvědomila!

Pečuj o sebe, a to nejen v tento den, ale po všechny dny v roce!

Pečuj o své tělo, zdraví a krásnou linii! Moc rádi ti s tím pomůžeme, protože jsme přece ženy a my nejlépe víme, co ženy potřebují!

Vyber si ideální balení pro sebe!

Dosáhni svých štíhlých cílů pomocí našeho programu 15denní super rychlé hubnutí. S pomocí našich 3 nejprodávanějších drinků - Night Burner, Draining Drink & Fat Burner spálíš více tuku, odstráníš více zadržované vody a toxinů a získáš postavu, která nezůstane bez povšimnutí.

Draining Drink - lahodný, malinový nápoj, který můžeš pít během dopoledne, pomůže ti očistit tělo od toxinů a vyformovat ploché bříško.

Fat Burner zvyšuje vnitřní tělesnou teplotu a spaluje tuk rychleji. Obsahuje nejčistší L-karnitin na trhu, který přeměňuje tělesný tuk na energii a zabraňuje ukládání tuku zejména v oblasti kolem boků a břicha.

Night Burner pomáhá lépe spát, ale také pomáhá potlačovat večerní hlad a touhu stále něco chroupat! Obsahuje 1 000 mg garcinie kambodžské - té nejčistší na trhu. Redukuje pocit hladu, pomáhá spalovat tuk a podporuje rychlé a zdravé hubnutí!

Produkty pro vás

RYCHLÉ VÝSLEDKY
-55%
Speciální cena 812 Kč Běžná cena 1 824 Kč
Zobrazit produkt