TUMMYTOX blogs.

Vánoce klepou na dveře. 4 jednoduché tipy jak přečkat chladné měsíce plné dobrot

Vánoce nám neodmyslitelně klepou na dveře. Všude to svítí, bliká, vánoční trhy kam se jen podíváš. Hmmm, voňavé svařené víno. Hmmm, chutné cukroví… proč si trochu nedopřát, vždyť je to jen jednou za rok. Přiznejme si to, prosinec je plný lákadel, voňavého jídla a pití.
Čti dál a inspiruj se našimi tipy jak být fit (nejenom) v zimních měsících!

image

1. Dopřej si nalačno sklenici teplé vody s citronem!

Vlažná voda s citronemnakopne, zlepší trávení, pomůže ti, pokud trpíš zácpou, vyčistí pleť a zaplní žaludek, takže tě na čas přejde chuť na všechny ty dobroty co vidíš v kuchyni :-)
Navíc citron obsahuje vysoký obsah antioxidantů a vitaminu C a je ideální pomocník pro správnou funkci a posílení imunitního systému, což se hodí obzvlášť v tomto chladném zimním období. Tip redakce – přidáním extra ingredience tě tvůj každodenní rituál neomrzí. Přidej si do sklenice i pár lístků máty, trochu skořice, lžíci medu, zázvor či kousek oblíbeného ovoce. Fantazii se meze nekladou.

2. Naplň bříško a zahřejte se miskou s minimem kalorií

Miska teplé, krásně barevné, husté zeleninové polévky tě zahřeje a potěší nejen tvé bříško ale duši. Zelenina obsahuje spoustu vitamínů, minerálů, vlákniny a má jen minimum kalorií.
Ideální pomocník jak omezit příjem kalorií během dne, když víš, že večer tě čeká vánoční večírek, kde asi dieta možná nebude!

3. Hýbej se!

Nezáleží jak, hlavně se hýbej. Můžeš například vystoupit o 1, 2 zastávky dříve a projít se, zaparkovat na druhém konci parkoviště nebo použít schody místo výtahu. Ve volnějších dnech si najdi chvilku pro sebe a začni s aktivitou, která tě bude bavit. Ať už je to tanec, kalanetika nebo HOT jóga. Tvé tělo i tvá mysl ti budou vděčné!

4. A to hlavní? Měj se ráda!

Nejdůležitější věc ze všeho, avšak mnoho lidí ji ignoruje. Duševní pohoda je nedílnou součástí tvé kondice. Pozitivní myšlení, sebevědomí a to jak vnímáme sami sebe udělá spoustu práce za nás, i když přece nějaké to kilo přes svátky nabereme. :-)

Sada Skinny Jeans jako perfektní pomocník!

Tato velmi oblíbená sada obsahuje 3 produkty, které ti pomůžou očistit tělo od toxinů, zvýšit spalování tuků a zrychlit metabolismus i během odpočinku.
Sada obsahuje:

  • Nápoj Draining drink INTENSE – detoxikační a odvodňovací nápoj, který ti pomůže vyloučit přebytečnou vodu a toxiny a zmírní viditelné znaky celulitidy.
  • Nápoj Fat Burner, který přírodním způsobem zvyšuje tvou vnitřní teplotu a zrychlí spalování tuků. Obsahuje 100% čistou formu L-carnitinu, který využívá tukové zásoby těla jako energii. S nápojem Fat Burner spálíš podstatně více tuků u pohybové aktivity i během odpočinku!
  • Čaj Skinny Me Tea pomáhá při spalování tuků a zrychlení metabolismus.

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ NA HUBNUTÍ
-67%
Speciální cena 808 Kč Běžná cena 2 458 Kč
Zobrazit produkt