TUMMYTOX blogs.

Nyní je čas podpořit imunitní systém!

Dívky, shromážděte všechny své přátele, protože je tu něco nového, co posiluje imunitní systém!

I když byste si teď nejvíce ze všeho chtěli vzít plavky a opalovací krém, a napsat si status se slovy: „Sbohem, jedu na Maledivy!“ a nasednout do prvního letadla na let...no, na Maledivy....Tak bohužel. Myšlenka strávit zimní dovolenou na teplejším a slunečnějším místě není v tuto chvíli tak lehce proveditelná...

image

Cestovní omezení (a cestování ve volném čase) a opatření pro sociální distancování však nesmí narušit tvou pozitivitu. V dnešní době je důležité být vynalézavá, zvláště pokud jde o udržení kondice a zdraví, ale neboj se - tuto zimu tě nenecháme proměnit se v gaučového povaleče - kryjeme ti záda!

Pravidelné cvičení, vyvážená strava a trochu času pro sebe, doprovázené lahodným šálkem tvého oblíbeného horkého nápoje, jsou skvělým způsobem, jak začít udržovat své tělo silné a mysl jasnou, a nezapomeň na nejcennějšího spojence, pokud jde o ochranu tvého imunitního systému: vitamin D!

Proč je vitamin D tak důležitý?

Vitamin D, nazývaný také „vitamín slunce“, je důležitý, protože se produkuje v naší pokožce, když se vystavujeme slunečnímu záření. Je velmi dobře známý pro jeho vlastnosti a výhody pro tělo:

  • Udržuje svaly a kosti silné a zdravé: Vitamin D je potřebný pro silné svaly a kosti. Pomáhá našemu tělu vstřebávat vápník a fosfor, které se uvolňují z potravy a které jsou nezbytné pro zdravý kostní systém. Studie prokázaly, že aktivní vitamin D může pomoci optimalizovat všechny svalové funkce.
  • Podporuje imunitní systém: Vitamin D reguluje a posiluje funkce imunitního systému a je velmi důležitým faktorem pro naši ochranu ve chvílích, kdy je naše tělo nejvíce vystaveno riziku.

Dej si pozor na nedostatek vitaminu D

Nedostatek vitaminu D je problém, kterému každý den čelí mnoho lidí na světě. Některé z vás určitě patří k těm, které pravidelně dostávají chřipku pokaždé, když se objeví, ať už je léto nebo zima. Ale kromě toho, můžeš pociťovat i následující:

  • Cítíš se neustále unavená.
  • Tvé kosti a svaly často trpí.
  • Trápí tě vypadávání vlasů.
  • Cítíš se v depresi bez zjevného důvodu.

My se prakticky ve všech těchto popisech vidíme na 100%! Pokud to platí i pro tebe, znamená to, že s největší pravděpodobností trpíš nedostatkem vitaminu D.

Sluneční paprsky bohužel nestačí k dosažení ideální hladiny vitaminu D, kterou naše tělo potřebuje (zejména mezi koncem září a začátkem května), proto je důležité ho najít z jiných zdrojů.

Vitamin D ve výživě

Pokud je to možné, zkus do své stravy zahrnout tyto potraviny bohaté na vitamin D, které ti pomohou posílit imunitní systém:

  • Losos
  • Sardinky
  • Vaječný žloutek
  • Krevety

Bohužel však, jak vidíš, nejde přesně o druh potravin, který jíme pravidelně každý den. Proto není dostatek vitaminu D pro náš imunitní systém vůbec snadný jen prostřednictvím slunce a jídla. Naštěstí existují doplňky, které mohou zaručit tolik vitaminu D, kolik je pro naše tělo nutné.

TummyTox Vitamin D3 kapsle

Pokud jsi nikdy nepřemýšlela o přidání vitaminu D3 do své každodenní rutiny, teď je ten správný čas!

Sezónní nepříjemnosti jsou bohužel nevyhnutelné a jsme si jisti, že nechceš trávit doma více času, než jsi již strávila, zvláště pokud byl tento čas strávený v posteli v boji s dalším virem!

Kapsle TummyTox Vitamin D3 obsahují vysoce vylepšenou formuli s 4000 I.U. (100 μg) vitaminu D3 v malých tobolkách snadno polykatelných a bez umělých barviv.

Pokud tedy plánuješ užívat doplněk vitaminu D, abys lépe čelila nadcházejícím podzimním týdnům i příchodu zimy, pak jsou naše kapsle rozhodně tím, co potřebuješ!