Šárka: „Z velikosti XL jsem se dostala na velikost M!”

Šárce je 45 let a pracuje jako obsluha v bistru.

Díky TummyTox dosáhla normální váhy, o kterou v minulosti kvůli sedavému zaměstnání a zdravotním problémům přišla.

Zajímá tě, jak to dokázala? Čti dál!

image

„Nevypadala jsem vždy stejně. Před sedmi lety jsem vážila 56 kg. Pak přislo sedavé zaměstnání a zdravotní problémy a začala jsem přibírat na váze. Zkoušela jsem zhubnout, ale nic nefungovalo. Ani cvičení a ani změny v jidelníčku. Přibrala jsem z 56 kg na 69 kg. Byla jsem bezradná, nespokojená, nerovózní, podrážděná a chybělo mi sebevědomí.”

TummyTox přišel na pomoc!

„Šárka objevila na sociálních sítích reklamu na TummyTox a řekla si, že ho vyzkouší. Nyní toho opravdu nelituje: „První změnu jsem zaznamenala asi po 14 dnech užívání. Jako první jsem vyzkoušela Daily Kick & Sleep Tight a Slim Tummy tobolky. Neměla jsem tak nafouklé bříško a váha se hnula k lepšímu! Dobrá nálada i sebevědomí byly zpět a začala jsem na sobě více pracovat.”

Zhubla 10 kilogramů!

„Z velikosti XL jsem se dostala na velikost M. Zhubla jsem za půl roku skoro 10 kilogramů, citím se skvěle a jsem moc spokojená! TummyTox mě zachránil. Nedokážu si představit život bez něj. Udržuje mě ve formě i když zrovna lenoším. Doporučuji produkty všem, je to jediný produkt, který mi pomohl!”

Produkty pro vás

DETOX & HUBNUTÍ
-53%
Speciální cena 990 Kč Běžná cena 2 121 Kč
Zobrazit produkt
SPALOVÁNÍ TUKU
-56%
Speciální cena 1 036 Kč Běžná cena 2 376 Kč
Zobrazit produkt